ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡ. : "Τελευταία στην απορροφητικότητα Περιφέρεια και Δήμος! Στις καλένδες οι γέφυρες του Λήλαντα!" (ακούστε)


Εργα "φαντάσματα η σταματημένα" υπάρχουν γύρω μας λόγω ανικανότητας και αδιαφορίας.


Το μέλος της επιτροπής ΕΣΠΑ και πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ. Παγώνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο σχετικα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προγραμμάτων που φέρνουν στην τελευταία θέση απορροφητικότητας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με ποσοστό 30%!

"Χάνουμε χρήματα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε" σολίασε ο Παγώνης που αποκάλυψε οτι "δεν υπάρχουν μελέτες για τις τρείς γέφυρες του Λήλα, όπως μας έλεγαν μέχρι τώρα, και οταν δημοπρατηθούν τα έργα αυτό θα γίνει με το σύστημα μελετοκατασκευής".

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου