ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "Βάκα & Σπανός ψάχνουν ...άλλοθι για το στραπάτσο με τα σκουπίδια"!! (ακούστε)


Σύσκεψη με ..αποκλεισμούς πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 23/6  Βάκα και Σπανός με σκοπό να "μοιράσουν τις ευθύνες" που αναλογούν στον καθένα!


Με την Γεν. Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ για την λήψη της τελικής απόφασης για τον τρόπο διαχείρισης των σκουπιδιών του ΧΥΤΑ Χαλκίδος να γίνεται σε 5 μέρες (27/6) ανακοινώθηκε οτι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη Δήμων-Περιφέρειας-Βουλευτών της Εύβοιας χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς την "ημερήσια διάταξη"!

Με την εισήγηση της 5μελούς επιτροπής του ΦΟΔΣΑ να είναι ετοιμη και καθαρογραμμένη για να καταυεθεί στην Γεν. Συνέλευση, εχει ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ αυτής!

Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ από την σύσκεψη αυτή, ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπαν....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου