ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μετακόμιση ΕΕΕΕΚ. Η κοροιδία συνεχίζεται από Δήμο και Περιφερεια! Ντρέπεται και η ..ντροπή!


Χωρίς να εχει υπογραφεί ακόμη η παραχώρηση από το Υπ. Εθνικής Αμύνης, Κελαιδίτης και Βάκα ανακοίνωσαν στον Σύλλγο Γονέων οτι "πιθανόν η μετακόμιση να γίνει τέλη 22 αρχές 23" εάν όλα πάνε καλά και τις επόμενες ημέρες υπογράψει ο Υπουργός!


Η ανικανότητα της οργανωμένης Τοπικής Εκπροσώπησης (Περιφερειάρχης-Δήμαρχος και Βουλευτές) να επιλύσει ενα τόσο σοβαρό πρόβλημα που εχει να κάνει με άτομα ειδικών δεξιοτήτων και το σχολείο τους, ενα σύγχρονο Νταχάου, επιβεβαιώνει για μιά ακόμη φορά ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΜΑ!!

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Νίκος Αλμπάνης αποκάλυψε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τα όσα συζητήθηκαν την περ. Παρασκευή στην συνάντηση που υπήρξε.

Ακούστε τι αποκαλύπτει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου