Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝ. "Κύριε Σπανέ, συνεχίζετε να εμπαίζετε τους κατοίκους της Δ.Ε. Λιχάδας και ειδικότερα τους αλιείς! (ακούστε)


Σφοδρή .."επίθεση" κάνει στον Περιφερειάρχη ο τοπικός σύμβουλος Λιχάδας Γιάννης Αδαμάκης.

Με αφορμή μια ανακοίνωση του Σπανού στο facebook για τα αλιευτικά καταφύγια στην Εύβοια αναφέρει οτι "το αλιευτικό στον Αη Γιώργη Λιχάδας είναι σε φάση κατασκευής" ενώ σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο "δεν εχει γίνει καμμία εργασία ακόμη"!

Δες τε την ανάρτηση του Περιφερειάρχη...

Διαβάστε το σχόλιο του Αδαμάκη.....


"Κύριε Σπανέ,
Συνεχίζετε να εμπαίζετε τους κατοίκους της Δ.Ε. Λιχάδας και ειδικότερα τους αλιείς ή είναι ένα ακόμη από τα συνηθισμένα πλέον επικοινωνιακά σας tricks?
1ον: Ποια συνεργασία έχετε με τον ΟΛΝΕ από τη στιγμή που στον Αγ. Γεώργιο Λιχάδας δεν υπάρχει «Χερσαία Ζώνη Λιμένα»?
2ον: Το Α/Κ Αγ. Γεωργίου Λιχάδας δεν βρίσκεται σε καμία απολύτως φάση κατασκευής. Δεν έχει πέσει ούτε πέτρα για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι!
Σύμφωνα με το από 21/06/2022 Δελτίο Τύπου του ΥφΑΑΤ κ. Κεδίκογλου, «Όσον αφορά στην αναβάθμιση όλων των αλιευτικών καταφυγίων της Π.Ε. Εύβοιας, (τα 14 αφορούν στη Β. Εύβοια), επανέλαβε ότι έχει συμβασιοποιηθεί και υλοποιείται το νέο α/κ Αγίας Άννας με προϋπολογισμό 4.266.180,62 ευρώ ενώ έχει υποβληθεί προς αξιολόγηση η κατασκευή του α/κ Αγ. Γεωργίου Λιχάδας με προϋπολογισμό 5,1 εκ. ευρώ.
Μάλλον στα μαθήματα που σας παρέδιδε ο κ. Μπακογιάννης, εσείς και κάποιοι πρώην Αντιπεριφερειάρχες του, μεταξύ αυτών και ο κ. Κοντζιάς ο οποίος πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πολίτες της περιοχής, μείνατε μετεξεταστέοι!!!"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου