ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ Γ "Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί η πρόταση Κεδίκογλου"! (ακούστε)


"Ο ΧΥΤΑ και η ΜΕΑ Θήβας δεν μπορούν να δεχτούν τα σκουπίδια της Χαλκίδας για πολλούς λόγους" σχολίασε ο Δήμαρχος Αλιάρτου!


Τήν εντονη αντίδραση του Δημάρχου Αλιάρτου προκάλεσε η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου "να μεταφέρονται τα σκουπίδια της Αλιάρτου στην Αμφισσα και να πάνε στην Θήβα τα σκουπίδια της Χαλκίδας"!

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο κάνοντας λόγο για μιά ανεδαφική πρόταση, ενώ τάχθηκε υπέρ της πρότασης της επιτροπής του φορέα "να πάνε τα σκουπίδια της Χαλκίδας στην Ιστιαία"!

Ακούστε τα όσα λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου