ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis. Κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές...


Αμέσως μετά τις κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες για την έξοδο από τη μνημονιακή εποπτεία, το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis.


Κι αν συνδυάσουμε τα δύο αυτά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, με προηγούμενα όπως μοίρασμα λεφτών σε περιοδείες, ξαφνικό παίξιμο του πατριωτικού χαρτιού, ταυτόχρονες αποφάσεις για παραπομπή όλων των… εχθρών με τους οποίους έχει ανοιχτούς λογαριασμούς η κυβέρνηση στο Ειδικό Δικαστήριο και εσπευσμένες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, είναι προφανές ότι κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές.

Αλλιώς, γιατί η κυβέρνηση καίει πρόωρα όλους τους άσους που διαθέτει, αν θέλει να πάει σε εκλογές σχεδόν μετά από έναν χρόνο;

Είναι αυτονόητο, ότι η απαγόρευση του Πούτιν στους Ευρωπαίους να αποθηκεύσουν αέριο για τον χειμώνα, κλείνοντας σταδιακά από τώρα την κάνουλα, προμηνύει τα χειρότερα και για την Ελλάδα.

Που σημαίνει, ότι αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να πάει σε εκλογές την άνοιξη του ’23, όπως διατείνεται ο πρωθυπουργός, κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση για ευνόητους λόγους.

Συνεπώς, μην τσιμπάτε από την κυβερνητική παραπλάνηση που γίνεται κυρίως για να κοιμίσει τους αντιπάλους της, κι αρχίστε να ξεσκονίζεται τα εκλογικά σας βιβλιάρια (για να θυμηθούμε τα παλιά), διότι είμαστε σίγουροι ότι έρχονται κι άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα εν μέσω θέρους, για να στρώσουν το έδαφος για εκλογές το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου