ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Δεν αντεξαν άλλο!! Κατέθεσαν την μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία ο σύλλογος γονέων του ΕΕΕΕΚ (διαβάστε τη)


Μετά από την συνεχιζόμενη ...κοροιδία από το Υπ. Αμυνας, την Περιφέρεια και τον Δήμο Χαλκιδέων οι γονείς δεν αντεξαν άλλο!


Η τελευταία σύσκεψη που εβγαλε ειδήσεις του τύπου οτι "και την επόμενη χρονιά θα κάνουν μάθημα στα κοντέινερ του Βαθροβουνίου, στις αθλιες και γεμάτες κινδύνους συνθήκες για παιδια και διδάσκοντες" ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής που εκαναν από το 2016!!

Οπως ειχε ανακοινώσει στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αλμπάνης ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου...

Ακούστε εδώ... https://www.eviatoday.news/2022/06/blog-post_6.html

Διαβάστε ολο το κείμενο της αναφοράς...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου