ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

ΟΛΝΕ Τρια κορυφαία αναπτυξιακά εργα ξεκινούν....


Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση μελετών για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων του νησιού μας, της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στυρων.


Πρόκειται για κορυφαία αναπτυξιακά έργα που αφορούν όχι μονο τη μετακίνηση των εμπορικών λιμένων σε νέα σημεία απεγκλωβίζοντας τα κέντρα των πόλεων αυτών , αλλά και την μετατροπή των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε τουριστικά καταφύγια με προφανή προσδοκώμενα οφέλη σε κάθε επίπεδο.

Ο μελετητής δεσμεύτηκε για την παράδοση των μελετών στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στα αντίστοιχα έργα τάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου