ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΜΠΑΝΤΑΣΗΣ Κ "Οταν δεν υπάρχουν ελεγχοι στην αγορά τροφίμων θα υπάρχει ασυδοσία"! (ακούστε)


Προβληματισμό εχει προκαλέσει η εύρεση σαλμονέλας σε προιόντα της εταιρείας ΠΙΝΔΟΣ η οποία υποτίθεται είναι μια από τις πιο εκσυγχρονισμένες του είδους που σημαίνει ουσιαστικός και ποιοτικός έλεγχος στα προιόντα της!


Ο Ε.Φ.Ε.Τ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων” έτους 2022, προέβη σε δειγματοληψία κρέατος κοτόπουλου, με τα στοιχεία: «ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΙΝΔΟΣ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ» με ημερομηνία παραγωγής 22-05-2022 και ημερομηνία λήξης 14-09-2023, που παράγεται από την εταιρεία Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ».

Σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών από το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων και το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Χαλκίδας, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella Typhimurium. 

Ο πρώην Γεν. Δντης Δημόσιας υγείας μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο επεσήμανε "την έλλειψη ελέγχων στην αγορά λόγω έλλειψης προσωπικού (κτηνιάτρων) και την αδιαφορία της κυβέρνησης να επανδρώσει τον τομέα ελέγχων"!

"Οσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στην αγορά τροφίμων θα υπάρχει ασυδοσία" τόνισε!

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου