ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. "Δεν θα κάνω την Θήβα χωματερή της Χαλκίδας! Ας είχαν μυαλό...." (ακούστε)


Η φράση "θα κλείσω τον δρόμο στη Ριτσώνα" ως απάντηση στην αδιαλλαξία του Κοτζιά ηταν χαρακτηριστική του κλίματος της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης του ΦΟΔΣΑ.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο υποστηρίζοντας οτι "η κυβέρνηση θα πρέπει να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για την διαχείριση των αποριμμάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και να προωθήσει τα τρία μεγάλα εργα, τις ΜΕΑ Λαμίας και Χαλκίδας καθώς και το νέο κύταρο της Θήβας . Μόνο ετσι θα υπάρξουν λύσεις στο μεγάλο αυτό πρόβλημα".

Σχετικά με την δημιουργηθείσα κατάσταση και το πρόβλημα της μεταφοράς των σκουπιδιών της Εύβοιας σχολίασε οτι "το πρόβλημα ηταν γνωστό εδώ και μια διετία αλλά ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα από την ευβοική πλευρά, εχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την μεταφορά στις υποδομές της Θήβας. Εγώ πάντως, να γνωρίζουν, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ"!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου