ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΣΠ. ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ: "Προετοιμαζόμαστε, περιμένοντας την εγκριση του Μasterplan." Που θα πάνε τα 3 λιμάνια; Τι γίνεται με τα υδατοδρόμια;(ακούστε)


Μπορεί το σχέδιο ανάπτυξης να εχει ...βαλτώσει στα υπουργεία λόγω ..εκρεμμοτήτων, ομως ο ΟΛΝΕ προωθεί τις μελέτες για την μεταφορά των 3ων λιμένων της Εύβοιας.


Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Σπ. Γεροντίτης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την εκπόνηση των μελετών για την μεταφορά των τριών λιμανιών, Χαλκίδας-Αιδηψού και Στύρων, για τους λόγους που καθυστερεί η έγκριση του Masterplan, αλλά και για την προοπτική υλοποίησης των υδατοδρομίων στο νησί.

Ενα ς από τους λόγους που καθυστερεί η έγκριση του σχεδίου είναι και η τακτοποίηση της υπόθεσης της παραθαλάσιας ζωνης στο Κουρέντι που αποτελεί ενα από τα εμπόδια για την εγκριση.

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου