ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Κε Δήμαρχε τι έγινε με τις τριγωνικές συναλλαγές στη ΔΕΥΑΜΛΑ και τα 300.000;

Σιγή ασυρμάτου αμα τη αναλήψει των καθηκόντων από τον Τσαπουρνιώτη!!

Η υπόθεση των "τριγωνικών" συναλλαγών στην ΔΕΥΑΜΛΑ είχε απασχολήσει όχι μόνο την κοινή γνώμη της Λίμνης, αλλά και τον ίδιο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο για διεξαγωγή ενδελεχούς ελέγχου, καθώς με μιά πρώτη εκτίμηση το ύψος των συναλλαγών αυτών έφθανε τις 300.000 ευρώ κυρίως για ηλεκτρολογικό υλικό!!
Μάλιστα είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης με τον Τριάντη στο πλαίσιο της συνεργασίας στον Δήμο αφού αφορούσε δημοτικό σύμβουλο του Μαντουδιανού!!
Ο Τσαπουρνιώτης τότε είχε δηλώσει ότι "με την ανάληψη των καθηκόντων θα διεξάγει έλεγχο για να καταγραφεί τί ακριβώς έχει συμβεί".
Ομως μετά την πάροδο 3ων μηνών από τότε ..."ουδέν νεώτερο"!!
Κουκούλωμα η τυχαία αργοπορία;
Θα μας πείτε, η να επανέλθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου