Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Κε Δήμαρχε τι έγινε με τις τριγωνικές συναλλαγές στη ΔΕΥΑΜΛΑ και τα 300.000;

Σιγή ασυρμάτου αμα τη αναλήψει των καθηκόντων από τον Τσαπουρνιώτη!!

Η υπόθεση των "τριγωνικών" συναλλαγών στην ΔΕΥΑΜΛΑ είχε απασχολήσει όχι μόνο την κοινή γνώμη της Λίμνης, αλλά και τον ίδιο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο για διεξαγωγή ενδελεχούς ελέγχου, καθώς με μιά πρώτη εκτίμηση το ύψος των συναλλαγών αυτών έφθανε τις 300.000 ευρώ κυρίως για ηλεκτρολογικό υλικό!!
Μάλιστα είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης με τον Τριάντη στο πλαίσιο της συνεργασίας στον Δήμο αφού αφορούσε δημοτικό σύμβουλο του Μαντουδιανού!!
Ο Τσαπουρνιώτης τότε είχε δηλώσει ότι "με την ανάληψη των καθηκόντων θα διεξάγει έλεγχο για να καταγραφεί τί ακριβώς έχει συμβεί".
Ομως μετά την πάροδο 3ων μηνών από τότε ..."ουδέν νεώτερο"!!
Κουκούλωμα η τυχαία αργοπορία;
Θα μας πείτε, η να επανέλθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου