Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Να χρηματοδοτηθεί άμεσα το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου

Να δρομολογηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διαδικασία για τη χρηματοδότη του έργου της Παράκαμψης Χαλκίδας ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σκάλκο Δημήτρη κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019.
Ο βουλευτής επεσήμανε ότι πρέπει, επιτέλους, να αρθεί η μεγάλη αδικία εις βάρος της Εύβοιας, που ξεκίνησε με την εξαίρεσή της από την κοινοτική χρηματοδότηση οδικών έργων με απόφαση της κυβέρνησης Σημίτη, υπογραμμίζοντας-παράλληλα- ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά πέτυχαν την άρση της εξαίρεσης που είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μεγάλο έργο στην Εύβοια, ο Περιφερειακός της Χαλκίδας, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Δυστυχώς, ωστόσο, ενώ ήταν έτοιμο να δημοπρατηθεί, η κυβέρνηση Τσίπρα το απένταξε.

Δεδομένου του ότι ο φάκελος του Περιφερειακού της Χαλκίδας είναι πλήρης και το έργο είναι ώριμο προς υλοποίηση ο κ. Σκάλκος ανταποκρίθηκε θετικά και ανέφερε ότι υπάρχουν τα «εργαλεία» να χρηματοδοτηθεί άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου