ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Να χρηματοδοτηθεί άμεσα το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου

Να δρομολογηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διαδικασία για τη χρηματοδότη του έργου της Παράκαμψης Χαλκίδας ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σκάλκο Δημήτρη κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019.
Ο βουλευτής επεσήμανε ότι πρέπει, επιτέλους, να αρθεί η μεγάλη αδικία εις βάρος της Εύβοιας, που ξεκίνησε με την εξαίρεσή της από την κοινοτική χρηματοδότηση οδικών έργων με απόφαση της κυβέρνησης Σημίτη, υπογραμμίζοντας-παράλληλα- ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά πέτυχαν την άρση της εξαίρεσης που είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μεγάλο έργο στην Εύβοια, ο Περιφερειακός της Χαλκίδας, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Δυστυχώς, ωστόσο, ενώ ήταν έτοιμο να δημοπρατηθεί, η κυβέρνηση Τσίπρα το απένταξε.

Δεδομένου του ότι ο φάκελος του Περιφερειακού της Χαλκίδας είναι πλήρης και το έργο είναι ώριμο προς υλοποίηση ο κ. Σκάλκος ανταποκρίθηκε θετικά και ανέφερε ότι υπάρχουν τα «εργαλεία» να χρηματοδοτηθεί άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου