Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

«Εφυγε» ξαφνικά ο Βασίλης Βεργέτης!

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, Κυριακή, το πρωί, σε ηλικία 69 ετών, ο γνωστός έμπορος της Χαλκίδας Βασίλης Βεργέτης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με σοβαρό θέμα υγείας.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στον Άγιο Ταξιάρχη στη Χαλκίδα και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στα Τρόπαια Αρκαδίας όπου θα γίνει η ταφή.

Ο Βασίλης Βεργέτης ήταν μια εμβληματική μορφή του εμπορίου στη Χαλκίδα. Άνθρωπος αυτοδημιούργητος που ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, δημιουργώντας και διατηρώντας αρκετά καταστήματα στη Χαλκίδα και την Αθήνα.

Παράλληλα, διακρίθηκε ιδιαίτερα για την συμμετοχή του στα κοινά, αφού προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο Επιμελητήριο Ευβοίας και στην Τράπεζα Ευβοίας. Διετέλεσε Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος με πολύ σημαντική δράση και αποτελέσματα στους τομείς οι οποίοι του ανατέθηκαν.

Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία του στο Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας, όπου έδωσε αγώνα προκειμένου να σταθεί το πιστωτικό ίδρυμα στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων και ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή μομφή στο πρόσωπό του, καθώς ήταν άνθρωπος που είχε καθαρή συνείδηση και καθαρά χέρια.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, ο Βασίλης Βεργέτης ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης, που τα προβλήματα των διπλανών του δεν τον άφηναν ποτέ ασυγκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου