ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Φαίνεται οτι ο Περιφερειάρχης ….«φλερτάρει» με σοβαρή παράβαση καθήκοντος!!

Αν και εχει περάσει περίπου ένας μήνας, καμία ενέργεια για την αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο από τον Σπανό όσο και από τον Κελαιδίτη!!


Την απόφαση της επανατοποθέτησής των δικαιωθέντων υπαλλήλων (Μάρκου-Ιωαννίδου-Λολακά) την έχει συντάξει από καιρό η Διεύθυνση Οικονομικού, την έχουν υπογράψει ο συντάκτης, η διευθύντρια διοίκησης Εύβοιας και ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Καρνάβας στη Λαμία.

Την έχουν πρωτοκολλήσει και την έχουν παραδώσει δια του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου πριν ένα μήνα στο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό,για να βάλει τελική υπογραφή.

Παρανόμως δεν την έχει υπογράψει ακόμη!!!

Για τη συμμόρφωση στις ακυρωτικες του αποφάσεις, ο Ντίτορας δεν τους δίνει καμία προθεσμία, και τους λέει να τις εκτελέσουν …χθές!!

Βέβαια δεν έχουν κάνει τίποτα, ούτε τη συμμόρφωση, ούτε την απάντηση στη αναφορά!

Φαίνεται ο Περιφερειάρχης ….«φλερτάρει» με σοβαρή παράβαση καθήκοντος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου