Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

Φαίνεται οτι ο Περιφερειάρχης ….«φλερτάρει» με σοβαρή παράβαση καθήκοντος!!

Αν και εχει περάσει περίπου ένας μήνας, καμία ενέργεια για την αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο από τον Σπανό όσο και από τον Κελαιδίτη!!


Την απόφαση της επανατοποθέτησής των δικαιωθέντων υπαλλήλων (Μάρκου-Ιωαννίδου-Λολακά) την έχει συντάξει από καιρό η Διεύθυνση Οικονομικού, την έχουν υπογράψει ο συντάκτης, η διευθύντρια διοίκησης Εύβοιας και ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Καρνάβας στη Λαμία.

Την έχουν πρωτοκολλήσει και την έχουν παραδώσει δια του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου πριν ένα μήνα στο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό,για να βάλει τελική υπογραφή.

Παρανόμως δεν την έχει υπογράψει ακόμη!!!

Για τη συμμόρφωση στις ακυρωτικες του αποφάσεις, ο Ντίτορας δεν τους δίνει καμία προθεσμία, και τους λέει να τις εκτελέσουν …χθές!!

Βέβαια δεν έχουν κάνει τίποτα, ούτε τη συμμόρφωση, ούτε την απάντηση στη αναφορά!

Φαίνεται ο Περιφερειάρχης ….«φλερτάρει» με σοβαρή παράβαση καθήκοντος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου