Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Πρόεδρος και Δνων ο Θ. Τσέργας. Αγνωστο τι θα κάνει ο Μανιάτης.

Σήμερα-αύριο αναμένεται να δημοσιευτεί το ΦΕΚ του διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ.

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Θαν. Τσέργας, ενώ άγνωστο είναι αν ο Χαρ. Μανιάτης θα δεχτεί να είναι απλός σύμβουλος αναμένοντας την τροποποίηση του καταστατικού που θα διαχωρίζει τις θέσεις Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου, οπότε και αναμένεται να διοριστεί σε αυτήν.
Κατα τα άλλα θα περιλαμβάνονται στο ΔΣ ως μέλη ο δικηγόρος κος Γεροκωσταντής και ο απόστρατος από την Βάθεια κος Χασιώτης, ενώ ακόμη άγνωστα είναι τα ονόματα των δύο γυναικών που θα συμπληρώσουν την ..εξάδα!!

Κοντός ψαλμός αλληλούια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου