ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Πρόεδρος και Δνων ο Θ. Τσέργας. Αγνωστο τι θα κάνει ο Μανιάτης.

Σήμερα-αύριο αναμένεται να δημοσιευτεί το ΦΕΚ του διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ.

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Θαν. Τσέργας, ενώ άγνωστο είναι αν ο Χαρ. Μανιάτης θα δεχτεί να είναι απλός σύμβουλος αναμένοντας την τροποποίηση του καταστατικού που θα διαχωρίζει τις θέσεις Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου, οπότε και αναμένεται να διοριστεί σε αυτήν.
Κατα τα άλλα θα περιλαμβάνονται στο ΔΣ ως μέλη ο δικηγόρος κος Γεροκωσταντής και ο απόστρατος από την Βάθεια κος Χασιώτης, ενώ ακόμη άγνωστα είναι τα ονόματα των δύο γυναικών που θα συμπληρώσουν την ..εξάδα!!

Κοντός ψαλμός αλληλούια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου