ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των φοιτητών από την Γεωπονική Αθηνών που εγκλωβίστηκαν στη Νότια Εύβοια

Λεωφορείο με φοιτητές από την Γεωπονική Αθηνών εγκλωβίστηκε στη Νότια Εύβοια.

Mέσα στο όχημα υπήρχαν 53 άτομα, τα οποία είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα στη Νότια Εύβοια.
Στην επιστροφή όμως, στον δρόμο Μετοχίου Βίταλου τους έπιασε χιονόπτωση με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω είναι γκρεμός.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, αστυνομία και τετρακίνητα οχήματα για να κατεβάσουν τον κόσμο.
Μετά από πολύωρη επιχείρηση, οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν το λεωφορείο από το χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας.
Πλέον η περιπέτεια των φοιτητών έλαβε τέλος και όλοι θα επιστρέψουν με το λεωφορείο πίσω στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου