ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!_Στόλισε τα κλειστά μαγαζιά με ...δέντρα ο Κοτζιάς!!!

Αβυσος η ψυχή και το μυαλό του ..ανθρώπου!!

Ποιός ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό του Κοτζιά και είχε την ιδέα να βάλει ελατάκια μπροστά από τα κλειστά μαγαζια, και η οποία ιδέα σχολιάζεται ως ...έξυπνη!!
Αλλο να στο λέω και αλλο να το ..βλέπεις!!

Δείτε.....


istiaia news
"στον δρόμο από την κεντρική πλατεία προς τον Πάνω Πλάτανο, ίσως το μόνο μαγαζί που θα δούλευε θα ήταν αυτό που θα πουλούσε... λουκέτα! Eξυπνη κίνηση της δημοτικής αρχής, η τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων δέντρων μπροστά στις κλειστές επιχειρήσεις, ώστε να δημιουργηθεί μία καλύτερη εορταστική εικόνα στους περαστικούς και τους πελάτες των λιγοστών καταστημάτων που απέμειναν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου