Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!_Στόλισε τα κλειστά μαγαζιά με ...δέντρα ο Κοτζιάς!!!

Αβυσος η ψυχή και το μυαλό του ..ανθρώπου!!

Ποιός ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό του Κοτζιά και είχε την ιδέα να βάλει ελατάκια μπροστά από τα κλειστά μαγαζια, και η οποία ιδέα σχολιάζεται ως ...έξυπνη!!
Αλλο να στο λέω και αλλο να το ..βλέπεις!!

Δείτε.....


istiaia news
"στον δρόμο από την κεντρική πλατεία προς τον Πάνω Πλάτανο, ίσως το μόνο μαγαζί που θα δούλευε θα ήταν αυτό που θα πουλούσε... λουκέτα! Eξυπνη κίνηση της δημοτικής αρχής, η τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων δέντρων μπροστά στις κλειστές επιχειρήσεις, ώστε να δημιουργηθεί μία καλύτερη εορταστική εικόνα στους περαστικούς και τους πελάτες των λιγοστών καταστημάτων που απέμειναν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου