Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθη ο επιδειξίας της οδού Αβάντων!!!

Συνελήφθη την Κυριακή το πρωί, στον κεντρικό εμπορικό δρόμο, την οδό Αβάντων στη Χαλκίδα, ο επιδειξίας ο οποίος εμφανίζονταν συνεχώς το τελευταίο διάστημα και είχε ως στόχο νεαρές κοπέλες, οι οποίες εργάζονται σε καταστήματα.
Η σύλληψη έγινε νωρίς το πρωί στην Πλατεία Δικαστηρίων (αρχή της Αβάντων) μετά από καταγγελία νεαρής υπαλλήλου καταστήματος, σύμφωνα με την οποία, ο δράστης «χτύπησε» για μια ακόμη φορά.
Αστυνομικοί προσέτρεξαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είναι ηλικίας 41 χρονών.
Σε βάρος του εκκρεμούν άλλες πέντε καταγγελίες νεαρών γυναικών, υπαλλήλων καταστήματος στη μέση περίπου της Αβάντων, οι οποίες πηγαίνουν νωρίς στην εργασία τους και αποτελούσαν πρόσφορο στόχο για το δράστη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου