ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθη ο επιδειξίας της οδού Αβάντων!!!

Συνελήφθη την Κυριακή το πρωί, στον κεντρικό εμπορικό δρόμο, την οδό Αβάντων στη Χαλκίδα, ο επιδειξίας ο οποίος εμφανίζονταν συνεχώς το τελευταίο διάστημα και είχε ως στόχο νεαρές κοπέλες, οι οποίες εργάζονται σε καταστήματα.
Η σύλληψη έγινε νωρίς το πρωί στην Πλατεία Δικαστηρίων (αρχή της Αβάντων) μετά από καταγγελία νεαρής υπαλλήλου καταστήματος, σύμφωνα με την οποία, ο δράστης «χτύπησε» για μια ακόμη φορά.
Αστυνομικοί προσέτρεξαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είναι ηλικίας 41 χρονών.
Σε βάρος του εκκρεμούν άλλες πέντε καταγγελίες νεαρών γυναικών, υπαλλήλων καταστήματος στη μέση περίπου της Αβάντων, οι οποίες πηγαίνουν νωρίς στην εργασία τους και αποτελούσαν πρόσφορο στόχο για το δράστη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου