Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Κυβερνητικές, κομματικές και βουλευτικές ...αρυθμίες!! ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!

Δεν έχει ξαναγίνει ούτε με την ..χειρότερη κυβέρνηση αυτό που συμβαίνει!!
Εχουν περάσει τρείς μήνες και ακόμη κανένα νέο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ, ενώ έχουν αφήσει έναν ...επικύνδινο που έχει διαλύσει τον Οργανισμό μαζί με τους υπόλοιπους ..τυχάρπαστους συμβούλους ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ!!

Ποιό κόμα, ποιά κυβέρνηση και ποιοί βουλευτές εκπρόσωποι του ευβοικού λαού;

Αδιάφοροι από την κορυφή εως τα νύχια για τις πράξεις και τις συμβάσεις που υπογράφει ο Παπανδρέου ερήμην της πολιτικής ηγεσίας και των συναρμοδίων φορέων για το μέλλον της πόλης και των υπολοίπων!!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους ..δικούς τους στις "αργομισθίες" και τίποτε άλλο!!
Και τους κάνει καί πλάκα!!

Λέει σε σχόλιο του οτι ... "Πήραμε την απόφαση ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ να προχωρήσουμε σε μια αναπτυξιακή πρωτοβουλία και να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα της αποεπένδυσης και της μιζέριας στην περιοχή της Χαλκίδας.
Είναι φανερό ότι είναι σε εξέλιξη εκστρατεία από διάφορα Μμε και εφημερίδα, να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, να μειώσουν το γεγονός και να υποτιμήσουν υπεύθυνους πολίτες που έπραξαν το καθήκον τους, υποκινούμενα από συγκεκριμένα ντόπια οικονομικά συμφέροντα που κρατούν για χρόνια τον τόπο σε στασιμότητα. 

Η συκοφαντία και η παραποίηση δεν θα περάσει"

Με τις υγείες σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου