ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Κυβερνητικές, κομματικές και βουλευτικές ...αρυθμίες!! ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!

Δεν έχει ξαναγίνει ούτε με την ..χειρότερη κυβέρνηση αυτό που συμβαίνει!!
Εχουν περάσει τρείς μήνες και ακόμη κανένα νέο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ, ενώ έχουν αφήσει έναν ...επικύνδινο που έχει διαλύσει τον Οργανισμό μαζί με τους υπόλοιπους ..τυχάρπαστους συμβούλους ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ!!

Ποιό κόμα, ποιά κυβέρνηση και ποιοί βουλευτές εκπρόσωποι του ευβοικού λαού;

Αδιάφοροι από την κορυφή εως τα νύχια για τις πράξεις και τις συμβάσεις που υπογράφει ο Παπανδρέου ερήμην της πολιτικής ηγεσίας και των συναρμοδίων φορέων για το μέλλον της πόλης και των υπολοίπων!!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους ..δικούς τους στις "αργομισθίες" και τίποτε άλλο!!
Και τους κάνει καί πλάκα!!

Λέει σε σχόλιο του οτι ... "Πήραμε την απόφαση ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ να προχωρήσουμε σε μια αναπτυξιακή πρωτοβουλία και να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα της αποεπένδυσης και της μιζέριας στην περιοχή της Χαλκίδας.
Είναι φανερό ότι είναι σε εξέλιξη εκστρατεία από διάφορα Μμε και εφημερίδα, να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, να μειώσουν το γεγονός και να υποτιμήσουν υπεύθυνους πολίτες που έπραξαν το καθήκον τους, υποκινούμενα από συγκεκριμένα ντόπια οικονομικά συμφέροντα που κρατούν για χρόνια τον τόπο σε στασιμότητα. 

Η συκοφαντία και η παραποίηση δεν θα περάσει"

Με τις υγείες σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου