Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΟΡΜΠΑ_Ολες οι αποφάσεις του Κηλίφη ειναι ΑΚΥΡΕΣ!! (ΔΕΙΤΕ)

Ενα έγγραφο του Γ. Μάρκου αποκαλύπτει μία άλλη πτυχή του σκανδάλου με τις απ΄ ευθείας αναθέσεις του ΖΟΡΜΠΑ!!

Από αυτό αποκαλύπτεται ότι "ο αναπληρωτής-διορισθείς Προιστάμενος της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Εύβοιας δεν είχε το δικαίωμα να ασκεί τα καθήκοντά του προισταμένου" και συνεπώς ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (και αυτές των απ ευθείας αναθέσεων) ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΚΥΡΕΣ!!!

Δείτε.....

Οπως είναι γνωστό ο "καρατομηθείς" από την ηγεσία της Περιφέρειας πρώην Προιστάμενος Τεχνικών υπηρεσιών Γ. Μάρκου έχει δικαιωθεί διαδοχικά δύο φορές (όπως φαίνεται στο έγγραφο πρός την Αποκεντρωμένη) αλλά η ηγεσία δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις επαναφέροντάς τον στη φυσική του θέση!!

Εδώ λοιπόν πέραν της ακυρότητας των αποφάσεων που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ υπογράφει ο Κηλίφης διαπράττεται και το ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΗΣ!!

Ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης που δεν εφαρμόζει την δικαστική απόφαση, και βγάζει νέα απόφαση η οποία και αυτή ακυρώνεται, διαπράττει τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!

Με εγγραφό του ο Γ. Μάρκου πρός την ηγεσία της Περιφέρειας αναφέρει:

"ΑΙΤΗΣΗ - ΑΝΑΦΟΡΑ.
Σας ενημερώνω ότι στα πλαίσια της διαδικασίας  συμμόρφωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την οποία εκπροσωπείτε,  πρός τις ακυρωτικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά και του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Ελλάδας, την οποία συμμόρφωση επίμονα παρανόμως με δόλο, αποφεύγετε , αλλά γενικά και του ενδιαφέροντός μου για τον σεβασμό πρός τους νόμους  του Κράτους μας τους οποίους συστηματικά παραβιάζετε, βλάπτοντας την Κρατική Εξουσία,καταλύοντας κάθε έννοια εμπιστοσύνης προς τη Διοίκηση, υπέβαλα στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση την συνημμένη Αίτηση-Αναφορά.
Η εν λόγω Αίτηση - Αναφορά έλαβε στο Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού Ν. Φθιώτιδας το αριθμ.7767/214498/3-12-2019 πρωτόκολλο.
Η εν λόγω ήπιου περιεχομένου Αίτηση- Αναφορά, την οποία με μεγάλη μου λύπη υπέβαλα και παραδίδω στη δημοσιότητα, αποτελεί  προειδοποίηση πρός εσάς, που φέρετε ακέραια την ευθύνη απέναντι στο νόμο και στο λαό της Εύβοιας, για τις συνέπειες που ήδη επιφέρουν οι παράνομες πράξεις σας.
Με αγάπη
Γ. Μάρκου
Πολιτικός Μηχανικός

Νόμιμος Προϊστάμενος ΔΤΕ ΠΕ Εύβοιας"

Ηδη οπως αναφέρεται στο έγγραφο πρός το Ντίτορα....

....πέραν της γνωστοποίησης για την ακυρότητα των αποφάσεων αναφέρει ότι "στις 11/12 συζητείται στο Συμβούλιο συμόρφωσης του Διοικητικού Εφετείου Πειραια" σχετική καταγγελια για μη συμόρφωσης της ηγεσίας στε δικαστική απόφαση!!

Καλά Χριστούγεννα......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου