ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Χαλκίδα: Συλλήψεις για παράνομη υιοθεσία

Υπόθεση απόπειρας παράνομης υιοθεσίας νεογνού εξιχνίασε η Ασφάλεια Χαλκίδας και ήδη έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκέφαλος και διαμεσολαβητής της υπόθεσης είναι ένας 51χρονος άνδρας, ο οποίος, πριν λίγες ημέρες πλησίασε έναν 22χρονο και την 26χρονη σύζυγό του και τους ζήτησε να αποκτήσουν το παιδί που κυοφορούσε μια 27χρονη γυναίκα, έναντι χρηματικού ποσού.
Για να είναι αληθοφανής η διαδικασία, η 27χρονη λεχώνα, η οποία είχε γεννήσει πριν λίγες ημέρες, προσπάθησε, έχοντας μαζί της την ταυτότητα του 22χρονου υποψήφιου «αγοραστή» να εμφανιστεί ως σύζυγός του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, κάτι που έγινε αντιληπτό.
Από την Αστυνομία συνελήφθησαν, ο 51χρονος διαμεσολαβητής, η 27χρονη λεχώνα και ο 22χρονος υποψήφιος αγοραστής, ενώ αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί και η 26χρονη σύζυγος του 22χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου