Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΖΟΡΜΠΑΣ" : "Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ...ΜΙΛΑΕΙ!! ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.!!


ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.... ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ.

ΠΡΟΣΕΞTΕ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!! 

Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α/Α ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 1ος ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 19,64% , 2ος Ο ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 18%, 3ος Η SICAP ATE KAI ΔΙΝΕΙ 17% ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! Η SEC KAI ΔΙΝΕΙ TO 20,54%.

ΒΛΕΠΕTE ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΥΧΑΙΑ???
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 
ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο SEC Η΄ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ .
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. 
ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο SEC, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.!! 
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 21% ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Η΄Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.. 
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
1ος ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ), ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ Η SICAP ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η SEC, ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΘΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ 20,54% ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ , ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΜΙΛΑΕΙ, ΓΚΑΡΙΖΕΙ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ...ΑΝΑΡΧΙΚΟ" ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου