ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για τις αναθέσεις στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Οι αποκαλύψεις μας για το .."κόλπο" με τις "κατεπείγουσες αναθέσεις" στα έργα του ΖΟΡΜΠΑ δεν άφησαν ασυγκίνητο τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δ. Αναγνωστάκη!

Ο Δ. Αναγνωστάκης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1 98.1, υπενθύμισε ότι "δύο φορές, σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις είχε επισημάνει τις αντιρήσεις του για τον τρόπο που η Περιφέρεια φέρνει πρόταση κατεπείγοντος ενάμισυ χρόνο μετά για τα έργα του ΖΟΡΜΠΑ".

Αποκάλυψε δε ότι " στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής θα ζητήσει εξηγήσεις και απαντήσεις για το αναλυτικό ραπορτάς και τις αποκαλύψεις μας".

Ακούστε τι δήλωσε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου