Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Θα ζητήσουμε εξηγήσεις για τις αναθέσεις στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Οι αποκαλύψεις μας για το .."κόλπο" με τις "κατεπείγουσες αναθέσεις" στα έργα του ΖΟΡΜΠΑ δεν άφησαν ασυγκίνητο τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δ. Αναγνωστάκη!

Ο Δ. Αναγνωστάκης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1 98.1, υπενθύμισε ότι "δύο φορές, σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις είχε επισημάνει τις αντιρήσεις του για τον τρόπο που η Περιφέρεια φέρνει πρόταση κατεπείγοντος ενάμισυ χρόνο μετά για τα έργα του ΖΟΡΜΠΑ".

Αποκάλυψε δε ότι " στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής θα ζητήσει εξηγήσεις και απαντήσεις για το αναλυτικό ραπορτάς και τις αποκαλύψεις μας".

Ακούστε τι δήλωσε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου