ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Τσαπουρνιώτη-Χρυσόστομου με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Συνάντηση με τον Αδωνι Γεωργιάδη είχε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας μαζί με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κκ Χρυσοστομο.

Γιώργος Τσαπουρνιώτης – Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, συνοδευόμενος από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο.

Ο λόγος της επισκέψεώς μας ήταν η χρηματοδότηση του έργου «Επέκταση του Ιερού Ναού Οσίου Ιωάννη του Ρώσου και Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Προκοπίου».
Η συνάντηση αυτή ήταν άκρως εποικοδομητική και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η ένταξη του έργου σε Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.
Το έργο αυτό θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου