ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ισχυρή κακοκαιρία απο το βράδυ του Σαββάτου: Εως που θα κατέβουν οι χιονοπτώσεις στην Εύβοια

Ισχυρή ατμοσφαιρική διαταραχή αναμένεται να κινηθεί προς την χώρα μας τις επόμενες ημέρες, και απο το Σάββατο το βράδυ ψυχρές αέριες μάζες (ιδιαίτερα στα ψηλότερα τμήματα της ατμόσφαιρας) θα κάνουν την είσοδό τους στη χώρα μας.
Έτσι σε πρώτη φάση απο το βράδυ του Σαββάτου αναμένουμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε όλη την Εύβοια:
Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι , με εντάσεις που ίσως ξεπεράσουν και τα 100χμ/ώρα
Έντονα φαινόμενα με τη μορφή βροχής αλλα και χιονιού στα υψόμετρα που θα δείτε παρακάτω
πτώση της θερμοκρασίας

Κατα τη διάρκεια της Κυριακής (μεσημεριανές-απογευματινές ώρες) θα υπάρξει μια προσωρινή ύφεση των φαινομένων, τα οποία όμως αναμένεται να ενταθούν και πάλι απο τo βράδυ και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν σε χαμηλά υψόμετρα ιδιαίτερα στην βόρεια Εύβοια (κατα προσέγγιση αναμένεται χιονόστρωση απο τα 350μ και άνω) ενώ στην κεντρική μπορεί τα υψόμετρα χιονόστρωσης να βρεθούν λίγο ψηλότερα (400-500μ) αλλα απο αυτό το υψόμετρο και πάνω αναμένονται μεγάλες ποσότητες χιονιού!

100-200 μέτρα πιο ψηλά θα βρεθεί το υψόμετρο χιονόπτωσης στο νότια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου