Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οικονομική συναλλαγή του Φ. Σπανού με τον "ευνοημένο" εργολάβο του ΖΟΡΜΠΑ! Τι δεν καταλαβαίνεις τώρα; (ΔΕΙΤΕ)

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μάνος Παπαμακάριος στο ΡΑΔΙΟ1 για τις .."τριγωνικές" σχέσεις πολιτικών και εργολάβων!!

Μετά τις αποκαλύψεις για το τί συνέβη κατά την διαδικασία ανάθεσης έργων με την "μαιμού διαδικασία του κατεπείγοντος" ακόμη μία αποκάλυψη έρχεται στο φώς της δημοσιότητας σήμερα (και θα ακολουθήσουν και άλλες)!!

Μέ βάσει έγγραφα και αποφάσεις που δημοσιεύουμε ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ  ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ "ΣΚΑΝΔΑΛΩΣ" ΕΥΝΟΗΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SEC ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΣΑ (γαμπρού του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κελαιδίτη)!!

Τα έγγραφα που θα διαβάσετε παρακάτω αποκαλύπτουν οτι "ο Φάνης Σπανός νοικιάζει με οικονομικό αντάλαγμα (sic!!) την εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ ΜΠΕΤΟΝ στην εταιρεια ΑΝΟΔΩΜΗ συμφερόντων Πασσά, έγραφο δημοσιευμένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!

Καθώς η συναλλαγή αυτή ελέγχεται για την νομιμότητά της σε σχέση με τις ιδιότητες των συμβαλλομένων μερών αλλά και την συγγενική σχέση του Αντιπεριφερειάρχη με βάση τον νόμο περί δημοσίων έργων, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!!

ΔΕΙΤΕ...


Δείτε και τις υπεύθυνες δηλώσεις...




Δείτε και την εγγραφή στο ΓΕΜΗ με την εταιρική σύνθεση....



Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τις "τριγωνικές" σχέσεις, τον ρόλο των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ προισταμένων των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας, το μοίρασμα των δημοσίων έργων σε ...ημετέρους και άλλα πολλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου