ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πολίτες ....έκατσαν την ΔΕΗ στο σκαμνί!! Κέρδισαν αποζημιώσεις.. (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Μιά ενδιαφέρουσα υπόθεση εξελίχθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων Χαλκίδας.
Πορτοκαλοπαραγωγοι στους οποίους έκανε ζημιά ο ΔΕΔΗΕ ,μετά από βλάβη, και έχασαν την περιουσία τους, προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και τους επιδικάστηκε αποζημίωση.
Ομως ο ΔΕΔΗΕ αρνείται να τους πληρώσει!!

Ο νομικός εκπρόσωπος Δημ. Καρβέλης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1 εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση.


"Κατάσχεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΔΕΔΗΕ θα κάνει το Γραφείο μας την Δευτέρα επειδή η ΔΕΔΗΕ (που κόβει καθημερινά το ρεύμα σε πτωχοποιημένους και ανήμπορους πολίτες) δεν συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις!! Χρωστάει σε πολίτες που δικαιώθηκαν στα Δικαστήρια! Εκδόθηκε εις βάρος της και Διαταγή Πληρωμής!!! ΔΕΔΗΕ για γέλια και για κλάματα" λέει ο Δ. Καρβέλης.

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου