Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Απορίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ!! Θα επιστρέψουν 1.200.000 ευρώ περίπου!!


Εκτεθειμένοι πλέον Βάκα και Κούκουρας! Δικαιωμένοι Παγώνης και Μιμίκου!

"Νόμω αβάσιμη" κρίθηκε από το Δικαστήριο η αγωγή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ γεγονός που εκθέτει την Δήμαρχο Ελενα Βάκα ως ...νομικό και πολιτικό και τον πρόεδρο των εργαζομένων Χρ. Κούκουρα που παραπλάνησε τους εργαζόμενους της επιχείρησης και τώρα πλέον θα επιστρέψουν τα "αχρεωστήτως εισπραχθέντα"!

Οι εργαζόμενοι, (τότε) παρακινούμενοι από τον Πρόεδρο του Σωματείου συνεπικουρούμενου από τις δηλώσεις υποστήριξης της Ελενας Βάκα (ειχε παραστεί και στο δικαστήριο, "κατάσχεσαν από τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΧ τα διεκδικούμενα χρήματα, πρίν τελεσιδικήσει οριστικά η υπόθεση και τώρα καλούνται να τα επιστρέωουν στο ταμείο της επιχείρησης"

Περισότερες λεπτομέρειες σε επόμενο ποστ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου