ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Απορίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ!! Θα επιστρέψουν 1.200.000 ευρώ περίπου!!


Εκτεθειμένοι πλέον Βάκα και Κούκουρας! Δικαιωμένοι Παγώνης και Μιμίκου!

"Νόμω αβάσιμη" κρίθηκε από το Δικαστήριο η αγωγή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ γεγονός που εκθέτει την Δήμαρχο Ελενα Βάκα ως ...νομικό και πολιτικό και τον πρόεδρο των εργαζομένων Χρ. Κούκουρα που παραπλάνησε τους εργαζόμενους της επιχείρησης και τώρα πλέον θα επιστρέψουν τα "αχρεωστήτως εισπραχθέντα"!

Οι εργαζόμενοι, (τότε) παρακινούμενοι από τον Πρόεδρο του Σωματείου συνεπικουρούμενου από τις δηλώσεις υποστήριξης της Ελενας Βάκα (ειχε παραστεί και στο δικαστήριο, "κατάσχεσαν από τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΧ τα διεκδικούμενα χρήματα, πρίν τελεσιδικήσει οριστικά η υπόθεση και τώρα καλούνται να τα επιστρέωουν στο ταμείο της επιχείρησης"

Περισότερες λεπτομέρειες σε επόμενο ποστ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου