Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Το ..¨φουσκωτό" κλειστο-μπάσκετ ....ξεφούσκωσε πριν την ώρα του!! (δείτε)

Το φουσκωτό κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που όλοι περίμεναν στην Αμάρυνθο ξεφούσκωσε δυστυχώς και έγινε ...κρέατα,...φεστιβάλ, ...φυλλάδια κλπ. 
(δείτε η δωρεά της Εταιρίας για το γυμναστήριο στην Αμαρυνθο που έχει πάει).

"Για άλλη μια φορά η απόλυτη κοροϊδία!!Ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να εντάξει το έργο αυτό στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας,όπου θα το στηρίξουμε ολόψυχα!!" υποστηρίζει η παράταξη Γουρνή!

Πλέον η Αμάρυνθος έχει αποκτήσει "2 κλειστά", δηλαδή "μία πλάκα από μπετόν που στοίχησε 1 και πλέον εκατομύριο ευρώ υπέρ του εργολάβου(!!) και αλλο ένα "φουσκωτό" που ...ξεφούσκωσε πρίν αρχίσει!!

Από τα 200 χιλιάρικα που είχε υποσχεθεί η ΤΕΡΝΑ ως χορηγεία, Αλημπατέ και Δημητρόπουλος .."φάγανε" τα μισά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου