ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Το ..¨φουσκωτό" κλειστο-μπάσκετ ....ξεφούσκωσε πριν την ώρα του!! (δείτε)

Το φουσκωτό κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που όλοι περίμεναν στην Αμάρυνθο ξεφούσκωσε δυστυχώς και έγινε ...κρέατα,...φεστιβάλ, ...φυλλάδια κλπ. 
(δείτε η δωρεά της Εταιρίας για το γυμναστήριο στην Αμαρυνθο που έχει πάει).

"Για άλλη μια φορά η απόλυτη κοροϊδία!!Ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να εντάξει το έργο αυτό στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας,όπου θα το στηρίξουμε ολόψυχα!!" υποστηρίζει η παράταξη Γουρνή!

Πλέον η Αμάρυνθος έχει αποκτήσει "2 κλειστά", δηλαδή "μία πλάκα από μπετόν που στοίχησε 1 και πλέον εκατομύριο ευρώ υπέρ του εργολάβου(!!) και αλλο ένα "φουσκωτό" που ...ξεφούσκωσε πρίν αρχίσει!!

Από τα 200 χιλιάρικα που είχε υποσχεθεί η ΤΕΡΝΑ ως χορηγεία, Αλημπατέ και Δημητρόπουλος .."φάγανε" τα μισά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου