ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη .."ήττα" για τον Σπανό!! Καταψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς για το 2021!!!


Η "αλαζονία της εξουσίας" από τον Περιφερειάρχη φαίνεται οτι συσπείρωσε την αντιπολίτευση!

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η 9η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Το σημαντικότερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, από όσα συζητήθηκαν, ήταν το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς, έτους 2021.

Ύστερα από αναλυτική και διεξοδική συζήτηση, μέσω της οποίας αναδείχθηκε η έλλειψη ενός συνεκτικού σχεδίου, η προσπάθεια ικανοποίησης μικροεξυπηρετήσεων, η απουσία συγκροτημένης πρότασης που θα απαντά στις ουσιαστικές ανάγκες των Στερεοελλαδιτών,το θέμα τέθηκε από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου σε ψηφοφορία και ανακοινώθηκε το αποτέλεσμά της.

Με βάση την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η πρόταση της περιφερειακής αρχής καταψηφίστηκε, αφού έλαβε 20 θετικές ψήφους και 28 αρνητικές ψήφους.

Όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας καταψήφισαν την εισήγηση της περιφερειακής αρχής.

Περισότερα αύριο Δευτέρα με τον Δημ. Αναγνωστάκη στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου 8-10πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου