ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΙΧΑΔΑΣ "Εγκληματική αμέλεια!! Ρύπανση τύπου βιομηχανικού αποβλήτου, στις τελευταίες μετρήσεις!!" Να γίνει αμεσα επιδημιολογική μελέτη.. (ακούστε)


Προκλητική η στάση του Δήμου στην "υπόθεση Μάτσκαρη" που ρίχνει .."ευθύνες" στην οικογένεια!!


Νέα στοιχεία προέκυψαν μετά το "απολογητικό" υπόμνημα που κατέθεσε ο Δήμος στην .."έγκληση" της οικογένειας Μάτσκαρη από την Λιχάδα που ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά με την περιπέτεια του μικρού παιδιού τους και την βλάβη που του προέκυψε λόγω της χρήσης του .."δηλητηρίου" που έτρεχε από τις βρύσες του χωριού!!

Ακούστε τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Μιχ. Τρεμόπουλος...


Αποκαλυπτικός ηταν ο τοπικός κοινοτικός σύμβουλος Ιωαν. Αδαμάκης που αποκάλυψε οτι "ο Δήμος ..αδιαφορεί στις συνεχείς εκλήσεις για συνεργασία στο μεγάλο αυτό πρόβλημα" και οτι "υπάρχουν πολλά κρούσματα καρκινοπαθών, γαστρεντερίτιδες και ηπατίτιδες"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....


Τους κινδύνους που εγκυμονούν επεσήμανε ο πρώην Γεν. Δντής Δημόσιας Υγείας Κώστας Μπαντάσης καθώς και οτι ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου