Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1940. . ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.(του Ιωάννη Φαφούτη)


Γιορτινή μέρα σήμερα ανέσυρα από το αρχείο μου μία φωτογραφία των επίστρατων που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή των Πολιτικών και περίμεναν την εντολή να μεταβούν σο Αλβανικό μέτωπό όπως και έγινε.

Ανάμεσα τους είναι και Λιμνιώτες όπως ο μαστρογιάννης ο Γεωργίου, ο Δημήτρης Σταυρινούδης, και ο Διαμαντής Διαμαντής και άλλοι με το φανελάκι.

Αυτό όμως που δίνει μία άλλη διάσταση στη φωτογραφία είναι η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μάνα που εδώ προσωποποιείται στο πρόσωπο της κυρά Μαρίνας Διαμαντή που τη βλέπουμε ανάμεσά τους και η οποία έφυγε ποιός ξέρει με τι τρόπο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής από τη Λίμνη και πήγε να τους παραδώσει τρόφιμα.

Στεκόμαστε σήμερα με σεβασμό και ευγνωμοσύνη και τιμάμαι σήμερα όλους αυτούς που σήκωσαν το ανάστημά τους στο φασισμό και υπεραπίστηκαν με κάθε τίμημα το πάτριο έδαφος. 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου