Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΛΑΡΚΟ_Ενα διαχρονικό και διακοματικό .."έγκλημα" φθάνει στο τέλος του, και ο Ζεμπίλης ..κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ"!! (ακούστε)


"Με πωλήσεις νικελίου κάτω από το κόστος παραγωγής, ρουσφετολογικές προσλήψεις με κομματικά κριτήρια, μέσο μισθοδοτικό κόστος άνω των 3.500 ευρώ, μισό δις φέσι στη ΔΕΗ υπέρ υγείας (όπως και τα προηγούμενα) των φορολογουμένων και διοικήσεις ό,τι του φανεί του λωλο - στεφανή, δεν το λες "διαχρονικό" αλλά διακομματικό έγκλημα.
Μην κοροϊδεύεστε συναμετάξυ σας." (σχόλιο του Γ.Παπουτσάνη)

Με αυτό το λιτό πλην εύστοχο σχόλιο ο έγκριτος δημοσιογράφος σχολιάζει τα όσα εχουν συμβεί και συμβαίνουν στη ΛΑΡΚΟ.

Αξίζει ομως να προσθέσουμε και το "διαχρονικό Περιβαλλοντικό Εγκλημα που έχει προκαλέσει η λειτουργία της σε θάλασσα, γη και αέρα" με πολλά ..θύματα!!

Το Σάββατο στην Λάρυμνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για την τύχη της ΛΑΡΚΟ, εν όψει πληροφοριών οτι "η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα εργοστάσια και να τα παραδώσει χωρίς εργαζόμενους σε ιδιώτη επενδυτή (που έχει βρεί)!!

Εν τω μεταξύ σε συζήτηση στη βουλή ο νεόκοπος βουλευτής της ΝΔ "επέριψε όλες τις ευθύνες του ..ναυαγίου της εταιρείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"!!
Προφανώς ο ..βουλευτής "πάσχει" από πολιτικό αλτσχάιμερ δεδομένου οτι έχει διατελέσει "επι 4ετια νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος της νομαρχιακής της ΝΔ και επί 8ετία ΔήμαρχοςΧαλκιδέων" δηλαδή από διαφορετικές θέσεις παρακολουθούσε τα δρώμενα και στην ΛΑΡΚΟ από ..κοντά!

Θαυμάστε τον....



Ο Κ. Κουλουρίδης ιστορικό συνδικαλιστικό στέλεχος και Πρόεδρος του ΕΚΕ, που παρακολούθησε από ...κοντά την συγκέντρωση, σχολιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου