ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...


Ο εγκληματίας, ο μαχαιροβγάλτης, αυτός που πρέπει να σαπίσει στη φυλακή, δουλεύει τον κόσμο. Έχω, λέει, εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. 

Έχει καμιά σημασία αν το κάθαρμα έχει ή δεν έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του; Κι όμως αυτός αμολάει το παραμύθι του.

Όλοι οι παραμύθηδες των κομμάτων, από κοντά και οι παρατρεχάμενοι αγωνιστές της δημοκρατίας, που πάντα παρασέρνουν κι άλλους αργόσχολους στο χαβαλέ της πεζοδρομιακής διαμαρτυρίας, μας τα ζάλισαν πριν βγει η απόφαση για την Χρυσή Αυγή. Ότι έχουν εμπιστοσύνη στη… δικαιοσύνη.

Αν, λέμε αν, το δικαστήριο δεν είχε στοιχεία για να αποφασίσει πως οι Μιχαλολιάκοι δρούσαν και σαν εγκληματική οργάνωση, θα σταματούσαν οι ενάντιοι πολιτικά να αποκαλούν εγκληματική οργάνωση την Χ.Α.; 

Σέβομαι τη δικαιοσύνη σημαίνει το απλό, το απλούστατο, να αποδέχεσαι- όχι απαραίτητα να συμφωνείς- με την δικαστική απόφαση.

Διαφωνώ με τον δικαστή, αλλά αποδέχομαι την ετυμηγορία του, δηλαδή δεν σπάω βιτρίνες και αυτοκίνητα. 

Σέβομαι τη δικαιοσύνη σημαίνει ότι ακόμα κι αν με απογοητεύσει μια απόφαση δεν θα καταφύγω στη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου