Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...


Ο εγκληματίας, ο μαχαιροβγάλτης, αυτός που πρέπει να σαπίσει στη φυλακή, δουλεύει τον κόσμο. Έχω, λέει, εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. 

Έχει καμιά σημασία αν το κάθαρμα έχει ή δεν έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του; Κι όμως αυτός αμολάει το παραμύθι του.

Όλοι οι παραμύθηδες των κομμάτων, από κοντά και οι παρατρεχάμενοι αγωνιστές της δημοκρατίας, που πάντα παρασέρνουν κι άλλους αργόσχολους στο χαβαλέ της πεζοδρομιακής διαμαρτυρίας, μας τα ζάλισαν πριν βγει η απόφαση για την Χρυσή Αυγή. Ότι έχουν εμπιστοσύνη στη… δικαιοσύνη.

Αν, λέμε αν, το δικαστήριο δεν είχε στοιχεία για να αποφασίσει πως οι Μιχαλολιάκοι δρούσαν και σαν εγκληματική οργάνωση, θα σταματούσαν οι ενάντιοι πολιτικά να αποκαλούν εγκληματική οργάνωση την Χ.Α.; 

Σέβομαι τη δικαιοσύνη σημαίνει το απλό, το απλούστατο, να αποδέχεσαι- όχι απαραίτητα να συμφωνείς- με την δικαστική απόφαση.

Διαφωνώ με τον δικαστή, αλλά αποδέχομαι την ετυμηγορία του, δηλαδή δεν σπάω βιτρίνες και αυτοκίνητα. 

Σέβομαι τη δικαιοσύνη σημαίνει ότι ακόμα κι αν με απογοητεύσει μια απόφαση δεν θα καταφύγω στη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου