ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Παρέλαση «αγνώριστων» χρυσαυγιτών στο Εφετείο για την φουκαριάρα την αναστολή!


Γονείς, φίλοι, ακόμα και οι ίδιοι οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται από το πρωί στο Εφετείο μπας και καταφέρουν να πάρουν αναστολή στις ποινές τους. Διαβάστε τα όσα απίστευτα ακούγονται στο δικαστήριο.


Αύριο συνεχίζεται η «μάχη» των καταδικασμένων μελών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο. Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο στις 10:30 το πρωί.


Ακόμη μένουν να υποβάλλουν αίτημα προκειμένου η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ακόμα 14 πρώην βουλευτές.

Την χάρη στο δικαστήριο να εμφανιστούν έκαναν σήμερα πολλά προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εξασφαλίσουν αναστολή στις ποινές τους. Όσα ακούστηκαν προκαλούν τουλάχιστον έκπληξη αν σκεφτεί κανείς το προφίλ και τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων εξ’ αυτών τα χρόνια της παντοδυναμίας της εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, μετά από 5,5 χρόνια περιφρόνησης της δίκης, το κατώφλι του δικαστηρίου πέρασαν τόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη, έχοντας μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του, όσο και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος που καταδικάστηκε σε 7 χρόνια κάθειρξης και ο οποίος είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες εμφανίσεις στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου