Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΕΒΒΕ_ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ο Σπ. Κουτσαύτης εξηγεί για τα σχέδια και τους στόχους της Διοίκησης (ακούστε)


Πολίτες, μέλη του Επιμελητηρίου, και φορείς καλούνται μέχρι 8 Νοεμβρίου να καταθέσουν τις προτάσεις τους, για την αξιοποίηση του κτιρίου "Δημόκριτος', αφού το ΔΣ αποφάσισε να ξεκινήσει δημόσια διαβούλευση.


Πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι να δημιουργηθεί εκπαιδευτικό κέντρο. Ωστόσο, ο δρόμος υλοποίησης των σχεδίων είναι μακρύς, αφού πέραν των άλλων παραμέτρων, παραμένει ανοιχτό το θέμα της στατικής επάρκειας των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Δημόκριτου.

Ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου, Σπύρος Κουτσαύτης, μιλώντας στο Ράδιο 1 και στην εκπομπή της Ναντίν Γρηγορίου, τόνισε πως είτε με αποκατάσταση των υφιστάμενων κτιρίων είτε με ανέγερση νέου, ο στόχος παραμένει ίδιος και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι όποιες αγκυλώσεις ενδεχομένως εμφανιστούν, θα ξεπεραστούν...

Ακούστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου