Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "Ένα φράγμα θα βοηθήσει, αλλά δεν θα αποτελέσει μόνιμη λύση στον Λήλα" (ακούστε)


Ο δασολόγος στο Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο, που έχει συνεργαστεί με τη WWF, ως επιστημονικός σύμβουλος, στο πρόγραμμα απογραφής μικρών νησιωτικών υγροτόπων, εκφράζει την αγωνία του, για την κατάσταση στο Ληλάντιο, μετά και τις πλημμύρες του Αυγούστου.


"Ανοίξτε το Δέλτα του ποταμού. Βάλτε στο τραπέζι τις απαλλοτριώσεις. Ένα φράγμα θα βοηθήσει, αλλά δεν θα αποτελέσει μόνιμη λύση, με δεδομένες τις καιρικές αλλαγές που θα έχουμε στο μέλλον. Άλλωστε η Ευρωπαϊκή Ένωση, στη νέα προγραμματική περίοδο, θα χρηματοδοτήσει έργα απελευθέρωσης ποταμών από φράγματα και βαριές παρεμβάσεις. Η τάση είναι πλέον αντίστροφη γιατί έχει αποδειχθεί ότι οι μεγάλες παρεμβάσεις στους ποταμούς δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο στη βιοποικιλότητα αλλά και μακροπρόθεσμα στον άνθρωπο. Πρέπει να γίνουν θυσίες και όχι παρανομίες στο όνομα της Έκτακτης Ανάγκης", είναι μερικά απο τα όσα επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης

Ακούστε τι είπε στο Ραδιο1 και την Ναντίν Γρηγορίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου