Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μ. ΚΑΛΑΒΡΗΣ: "Δείχνουμε έμπρακτη συμπαράσταση στους συμπολίτες μας"!! (ακούστε και δείτε)


"Πληρωμένη απάντηση" έδωσε ο Μιχ. Καλαβρής στην Τζ. Γκόγκου με αφορμή την δήλωση της!!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσσαπίων "σήκωσε το γάντι" και έβαλε την Γκόγκου στην θέση της λέγοντας ότι "αν η κα Γκόγκου έχει ανασφάλειες δεν με αφορούν"!

Και προσθέτει με νόημα οτι "η κίνηση της ΔΗΜΤΟ και του Προέδρου ως πρώτιστο στόχο έχουν να στηρίξουν τους συμπολίτες μας και δευτερευόντως να ενισχύσουν το κοινωνικό προφίλ του κόμματος!!

Ακούστε...

Δείτε τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις....

Jovanna Gogou 

Με αφορμή την πρωτοβουλία της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων να συγκεντρώσει είδη για τους πληγέντες την οποία και χαιρετίζω σαν πράξη,να προσθέσω ότι έπρεπε η ΔΗΜΤΟ να είχε θέσει τον Δήμαρχο και κάθε υπεύθυνο προ των ευθυνών που έχει για τις καταστροφές από τις πλημμύρες και όχι να τον εξιλεώνει και να τον ευχαριστεί δίνοντάς του συγχωροχάρτι με πρόφαση μια αίθουσα που παραχώρησε ο Δήμαρχος για την αποθήκευση των ειδών.Επίσης ευχαριστω για τις δωρεές στον Δήμο μας απ' όποιον και αν προέρχονται, όμως όλοι οι βουλευτές του νομού μας θα έπρεπε να ενσκήψουν και σ αυτά για τα οποία ψηφίζονται δλδ στην συγκεκριμένη περίπτωση και στην μέριμνα και διεκδίκηση αντιπλημμυρικών έργων ώστε να μην μας προλαβαίνουν οι καταστροφές .



ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων

Σχετικά με ανάρτηση της κ. Τζοβάννας Γκόγκου σύμφωνα με την οποία προς έκπληξη μας στρέφεται εναντίον της οργάνωσης απαντούμε κατηγορηματικά τα εξής:

Με έκπληξη τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Διρφυων Μεσσαπίων διαβάσαμε στο Facebook ανάρτηση της επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Τζοβάννας Γκόγκου η οποία κατηγορεί την οργάνωση μας οτι δίνει συγχωροχάρτι στον δήμαρχο Γιώργο Ψαθά διότι πρόσφερε μια αίθουσα στην οποία θα συγκεντρωθούν τα ειδη πρώτης ανάγκης που με πρωτοβουλία της οργάνωσης μας συγκεντρώνονται. Η ΔΗΜΤΟ Διρφυων Μεσσαπίων χαιρετίζει την προσπάθεια του διευθυντή του Κου Μητσοτάκη και γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κου Κονταδάκη Στυλιανού και όλων που πρόσφεραν ειδη πρώτης ανάγκης για τους πολίτες του δήμου μας που πλήττονται σκληρά από την φονική κακοκαιρία και απαντά στην κ. Γκόγκου ότι η πρωτοβουλία της οργάνωσης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όταν έχεις να κάνεις με προβλήματα επιβίωσης δεν σημαίνει ότι αποποιήσε την πολιτική σου ταυτότητα και ότι δίνεις συγχωροχάρτι!

Πόσο μάλλον για μία αίθουσα ...

Μιχάλης Καλαβρής

Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου