Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Σπ. Γεροντίτης: "Μπαίνει για διαβούλευση το MasterPlan". Κλείνουν το '19 με ...."εντολή" του ΥΠΟΙΚ! (ακούστε)


Ψήφισαν τις οικονομικές καταστάσεις αλλάζοντας την απόφαση του προηγούμενου συμβουλίου!!


Αυτή ηταν και η ..."οδηγία που" έλαβαν από το Υπ. Οικονομικών στην αναβληθείσα Γεν. Συνέλευση, και ετσι την περ. Παρασκευή το ΔΣ άλλαξε την απόφαση του εκτόν από τον Γ. Πάνο που "επέμεινε να καταψηφίσει"!!

Η απόφαση αυτή θα συνοδευτεί και από τις παρατηρήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και θα κατατεθεί στην νέα Γεν. Συνέλευση στο τέλος του μήνα.

Εν τω μεταξύ σε λίγες μέρες κατατίθεται για διαβούλευση η "τελική πρόταση" το MasterPlan του ΟΛΝΕ για να κλείσει και αυτή η σημαντική εκρεμότητα!

Ακούστε τι λέει στο ΡΑΔΙΟ1 ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου