ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Σπ. Γεροντίτης: "Μπαίνει για διαβούλευση το MasterPlan". Κλείνουν το '19 με ...."εντολή" του ΥΠΟΙΚ! (ακούστε)


Ψήφισαν τις οικονομικές καταστάσεις αλλάζοντας την απόφαση του προηγούμενου συμβουλίου!!


Αυτή ηταν και η ..."οδηγία που" έλαβαν από το Υπ. Οικονομικών στην αναβληθείσα Γεν. Συνέλευση, και ετσι την περ. Παρασκευή το ΔΣ άλλαξε την απόφαση του εκτόν από τον Γ. Πάνο που "επέμεινε να καταψηφίσει"!!

Η απόφαση αυτή θα συνοδευτεί και από τις παρατηρήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και θα κατατεθεί στην νέα Γεν. Συνέλευση στο τέλος του μήνα.

Εν τω μεταξύ σε λίγες μέρες κατατίθεται για διαβούλευση η "τελική πρόταση" το MasterPlan του ΟΛΝΕ για να κλείσει και αυτή η σημαντική εκρεμότητα!

Ακούστε τι λέει στο ΡΑΔΙΟ1 ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου