Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΕΕΕΕΚ Μια τζαμαρία παρ' ολίγο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!!!! Καθυστερεί ο Δήμος για λύση... (ΑΚΟΎΣΤΕ)


Πλέον η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στα παληά κοντέινερ του εκπαιδευτηρίου!!


Κατά την διάρκεια του διαλείμματος και την ώρα που τα παιδιά έβγαιναν έξω μία τζαμαρία κατέρρευσε και παρ' ολίγο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, ενώ γενικότερα πλέον οι συνθήκες επιβαρύνονται καθημερινά!!

Την ιδια στιγμή, Δήμος και Περιφέρεια αντί να πάρουν άμεσες αποφάσεις καθυστερούν προκλητικά!!

Ακούστε τι λέει ο Πρόεδρος Ν. Μαργαρίτης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου