Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. :"Αυτή την αίτηση θεραπείας πρέπει να υποβάλλουν στον e-ΕΦΚΑ όλοι οι συνταξιούχοι!" Τι λέει για τον Πτωχευτικό.. (ακούστε)


Αυτή την αίτηση θεραπείας πρέπει να υποβάλλουν στον e-ΕΦΚΑ όλοι οι συνταξιούχοι που πήραν «κουρεμένα» αναδρομικά!


Η μη υποβολή τής αίτησης θεωρείται ως αποδοχή της παρανομίας τής κυβέρνησης-ΕΦΚΑ που στέρησαν στους συνταξιούχους τα αναδρομικά από τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και τα Δώρα!

Για να πάρετε την αίτηση κάντε κλικ εδώ..

Μηχανισμός ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας!

Μηχανισμός ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας!

Η ανακεφαλαιοποίηση των πτωχών, με τη ρευστοποίηση της συνολικής περιουσίας των μικρο-οφειλετών, εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τις Τράπεζες!

Είναι ντροπή για το κοινοβουλευτικό μας σύστημα οι εκπρόσωποι του λαού, με τους υψηλούς μισθούς και τα κάθε είδους προνόμια, να καταδικάζουν σε φτωχοποίηση και να επιβάλλουν την ευγονική στους φτωχούς και ανήμπορους δανειολήπτες!!

Ακούστε τι λέει ο Μητρόπουλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου