ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

"Καπέλο" στην Ψυχογιού από την Βάκα!! Τι φοβάται η Δήμαρχος;


Πρόεδρος υπό ..επιτήρηση στην ΔΕΥΑΧ μετά την απόφαση της Δημάρχου!!


Ανεξήγητη η απόφαση της Δημάρχου να παραμείνει μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ μετά την αποχώρηση της από την Προεδρεία της εταιρείας στην οποία "διόρισε" ως Πρόεδρο την Αναστασία Ψυχογιού!!

Αναλογη πράξη δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά!

Μία ερμηνεία μπορεί να δωθεί οτι "η κα Ψυχογιού ορίστηκε εκεί για να λαμβάνει την μισθοδοσία που προβλέπεται", αφού πρωτίστως για αυτό ενδιαφέρονται οι σύμβουλοι!

Ομως για ολίγα ευρώπουλα η αξιοπρέπεια της κας Ψυχογιού της επιτρέπει να είναι "πρόεδρος υπό επιτήρηση" αφού η Δήμαρχος (οπως η ιδια είπε ενώπιον του συμβουλίου) θα παραμείνει ως απλό μέλος του ΔΣ!!

Τι .."κρύβει" η παραμονή της Δημάρχου στο συμβούλιο, το οποίο παρακολουθεί ακόμη και τώρα ως ...ακροατής μέχρι να το επιτρέψει ο νόμος!Αυτό θα πρέπει να το εξηγήσει θεσμικώς.... 

Οσο για την κα Ψυχογιού, μάλλον η Δήμαρχος δεν της εχει και μεγάλη εμπιστοσύνη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου