Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Μετατρέπουν σε λίμνη την κοινότητα του Αγ. Νικολάου, καταγγέλλουν οι κάτοικοι!!"


Η προχειρότητα από την Περιφέρεια σε όλο της το ...μεγαλείο!

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν την Περιφέρεια οτι "με τα έργα που πραγματοποιούν στις οχθες του Λήλαντα δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για πλημύρα και μετατρέπουν την περιοχή σε λίμνη"!

Η καταγγελία κάνει λόγο για μηχανήματα που υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας εργάζονται για την εκμπαζωση της κοίτης του Λήλαντα (εντός ορίων της κοινότητας Αγ. Νικολάου) και οδηγούν τα μπάζα σε παρακείμενη περιοχή 60 στρεμμάτων, δημιουργώντας έναν τεράστιο χωμάτινο όγκο. Όπως καταγγέλλουν οι υπογράφοντες, ο όγκος αυτός αλλάζει τη γεωγραφία της περιοχής και ως εκ τούτου τη φορά των υδάτων και επιπλέον σε μελλοντική νεροποντή κινδυνεύει να παρασυρθεί με κατεύθυνση προς τις οικίες τους. 
Δείτε την καταγγελία....Ακολουθούν οι υπογραφές των κατοίκων....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου