ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Χριστίνα Τετράδη (Αντιπρόεδρος ΞΕΕ): "Κατέρρευσε ο Τουρισμός! Αμφιβολίες και για το 20% των εσόδων"- Μ. ΧΕΛΜΗΣ: "Τι εγινε στην Ευβοια" (ακουστε)


Μια ζοφερή εικόνα για τον ελληνικό Τουρισμό φέτος, αναδεικνύει η έρευνα του ΙΤΕΠ για την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων μετά το Lockdown, καθώς μόνο το 60% του συνόλου των ξενοδοχείων της χώρας κατάφερε την τρέχουσα τουριστική σεζόν να λειτουργήσει και αυτό για βραχύ χρονικό διάστημα.

Η Χριστίνα Τετράδη χαρακτηριστικά μεταξύ αλλων δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ1 οτι: "η αρχική εκτίμηση για ξενοδοχειακά έσοδα 2,8 δισ. ευρώ, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται και θα είναι χαμηλότερα" και οτι "το κράτος πρέπει να σταθεί ενεργά δίπλα στου ανθρώπους του τουρισμού"!

Ακούστε τα οσα ενδιαφέροντα είπε....Στο ίδιο μήκος .."κύματος" ο Πρόεδρος της ΕΞΕ Μίλτος Χέλμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου