Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!! "Αδικήθηκε η αγωνίστρια και οραματίστρια Δήμαρχος, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΑΛΗΜΠΑΤΕ..." (δείτε)


Απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση "ΘΕΑΛΟΣ" , και μιά δημοσίευση που τα ...σπάει!!


Η "Ενοικιάστρια" κατέθεσε "Εξώδικο Καταγγελίας του ενοικιοστασίου" στον Δήμο, και ...απειλεί για ..διαφυγόντα κέρδη κλπ.!!

Δείτε τους λόγους που επικαλείται....
Δηλαδή "τόσα χρόνια Δήμαρχος-Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν γνώριζε τίποτα για ...αυτό!!"
Οτι δηλαδή ο "χώρος" ηταν εκτός σχεδίου και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενοικιάσθηκε ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος!!

Θέλοντας δε να επικοινωνήσει δε το γεγονός, αναρτά στην σελίδα στο facebook ένα "επικό" σχόλιο ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΥ που προηγούμενο (μάλλον) δεν υπάρχει!!!

Δείτε...


Βέβαια "προσφάτως" οι ψηφοφόροι "επιβράβευσαν" δεόντως την ..οραματίστρια!

Ομως πουθενά "η αγωνίστρια και οραματίστια" δεν αναφέρεται στις "παρανομίες" που επραξε ως Δήμαρχος "υπέρ της επιχείρησης του συζύγου" και που περιγράφονται στην από 31-8-20 γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του Δήμου Γεώργιου Καρύδη!

Δείτε....

Δηλαδή καλείται η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει, προασπιζόμενο τα συμφέροντα του Δήμου, να διεκδικήσει αναδρομικά και με τόκους τα ..."παρανόμως  μειωθέντα μίσθια" (50% των 3.000 ευρώ περίπου) και για μεγάλο χρονικό διάστημα!!

Αφήστε που το "πρώην Θέαλος" δεν πρόκειται να το πλησιάσει ..."επενδυτής" με τόσες παρανομίες, αν ο Δήμος θελήσει να το ...αξιοποιήσει!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου