ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!! "Αδικήθηκε η αγωνίστρια και οραματίστρια Δήμαρχος, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΑΛΗΜΠΑΤΕ..." (δείτε)


Απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση "ΘΕΑΛΟΣ" , και μιά δημοσίευση που τα ...σπάει!!


Η "Ενοικιάστρια" κατέθεσε "Εξώδικο Καταγγελίας του ενοικιοστασίου" στον Δήμο, και ...απειλεί για ..διαφυγόντα κέρδη κλπ.!!

Δείτε τους λόγους που επικαλείται....
Δηλαδή "τόσα χρόνια Δήμαρχος-Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν γνώριζε τίποτα για ...αυτό!!"
Οτι δηλαδή ο "χώρος" ηταν εκτός σχεδίου και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενοικιάσθηκε ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος!!

Θέλοντας δε να επικοινωνήσει δε το γεγονός, αναρτά στην σελίδα στο facebook ένα "επικό" σχόλιο ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΥ που προηγούμενο (μάλλον) δεν υπάρχει!!!

Δείτε...


Βέβαια "προσφάτως" οι ψηφοφόροι "επιβράβευσαν" δεόντως την ..οραματίστρια!

Ομως πουθενά "η αγωνίστρια και οραματίστια" δεν αναφέρεται στις "παρανομίες" που επραξε ως Δήμαρχος "υπέρ της επιχείρησης του συζύγου" και που περιγράφονται στην από 31-8-20 γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του Δήμου Γεώργιου Καρύδη!

Δείτε....

Δηλαδή καλείται η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει, προασπιζόμενο τα συμφέροντα του Δήμου, να διεκδικήσει αναδρομικά και με τόκους τα ..."παρανόμως  μειωθέντα μίσθια" (50% των 3.000 ευρώ περίπου) και για μεγάλο χρονικό διάστημα!!

Αφήστε που το "πρώην Θέαλος" δεν πρόκειται να το πλησιάσει ..."επενδυτής" με τόσες παρανομίες, αν ο Δήμος θελήσει να το ...αξιοποιήσει!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου