Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!! "Αδικήθηκε η αγωνίστρια και οραματίστρια Δήμαρχος, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΑΛΗΜΠΑΤΕ..." (δείτε)


Απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση "ΘΕΑΛΟΣ" , και μιά δημοσίευση που τα ...σπάει!!


Η "Ενοικιάστρια" κατέθεσε "Εξώδικο Καταγγελίας του ενοικιοστασίου" στον Δήμο, και ...απειλεί για ..διαφυγόντα κέρδη κλπ.!!

Δείτε τους λόγους που επικαλείται....
Δηλαδή "τόσα χρόνια Δήμαρχος-Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν γνώριζε τίποτα για ...αυτό!!"
Οτι δηλαδή ο "χώρος" ηταν εκτός σχεδίου και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενοικιάσθηκε ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος!!

Θέλοντας δε να επικοινωνήσει δε το γεγονός, αναρτά στην σελίδα στο facebook ένα "επικό" σχόλιο ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΥ που προηγούμενο (μάλλον) δεν υπάρχει!!!

Δείτε...


Βέβαια "προσφάτως" οι ψηφοφόροι "επιβράβευσαν" δεόντως την ..οραματίστρια!

Ομως πουθενά "η αγωνίστρια και οραματίστια" δεν αναφέρεται στις "παρανομίες" που επραξε ως Δήμαρχος "υπέρ της επιχείρησης του συζύγου" και που περιγράφονται στην από 31-8-20 γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του Δήμου Γεώργιου Καρύδη!

Δείτε....

Δηλαδή καλείται η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει, προασπιζόμενο τα συμφέροντα του Δήμου, να διεκδικήσει αναδρομικά και με τόκους τα ..."παρανόμως  μειωθέντα μίσθια" (50% των 3.000 ευρώ περίπου) και για μεγάλο χρονικό διάστημα!!

Αφήστε που το "πρώην Θέαλος" δεν πρόκειται να το πλησιάσει ..."επενδυτής" με τόσες παρανομίες, αν ο Δήμος θελήσει να το ...αξιοποιήσει!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου