Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΟΛΝΕ Αρχισε η διαβούλευση για το MasterPlan της Χαλκίδας (δείτε)


Η μελέτη για τον χωροταξιακό σχεδιασμό χερσαίων ζωνών, που περιλαμβάνει την μετεγκατάσταση του Εμπορικού Λιμένα Χαλκίδος και της Ιχθυόσκαλας

"Παρουσιάζουμε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 τη Μελέτη Προγραμματικού – Χωροταξικού Σχεδιασμού (Μaster plan) των χερσαίων ζωνών λιμένων της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας.
O σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει τις προτάσεις – και εναλλακτικές αυτών – για όλες τις υπάρχουσες λιμενικές εγκαταστάσεις για την περιοχή από το Λευκαντί έως τα Πολιτικά.
Κυρίως όμως αφορά την μετεγκατάσταση του Εμπορικού Λιμένα Χαλκίδος και της Ιχθυόσκαλας και την παράλληλη τουριστική αξιοποίηση των υποδομών βόρεια και νότια της Παλαιάς γέφυρας.
Η μελέτη, σε προσχέδιο παραδοτέο το οποίο μπορείτε να δείτε https://bit.ly/2IZmdhV, ενεκρίθη για διαβούλευση με την υπ’ αριθ. 125/19-10-2020 απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΝΕ ΑΕ.
Καλούμε όποιον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην διαβούλευση αυτή καταθέτοντας γραπτώς τις απόψεις- παρατηρήσεις – προτάσεις του, μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ώστε να προωθήσουμε τον τελικό σχεδιασμό στην Ε.Σ.Α.Λ. /Υπ. Ναυτιλίας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου