ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Μ. ΠΑΓΩΝΗ στο ΡΑΔΙΟ1 "Χρειάζεται υπομονή και αυτοσυγκράτηση το Πάσχα!-Να ανοίξει η εστίαση" (ακούστε)

Υπέρ του ανοίγματος της εστίασης στους εξωτερικούς χώρους τάσσεται η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δεδομένου ότι χειρότερα αποτελέσματα έχουμε με τις συγκεντρώσεις κόσμου στα πάρκα και τις πλατείες, καθώς και στα σπίτια.Η κ.Παγώνη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, σχολιάζοντας θετικά το άνοιγμα των Λυκείων τη Δευτέρα.

«Με τον ίδιο τρόπο να ανοίξουν και τα Γυμνάσια. Με τα self tests δύο φορές την εβδομάδα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τους ασυμπτωματικούς και τη διασπορά του ιού», δήλωσε η κ.Παγώνη, ενώ τόνισε πως βλέπει τέλη Ιουνίου να έχουμε πετύχει μια μερική ανοσία, καθώς προχωρούν και οι εμβολιασμοί.

Σχετικά με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό ενόψει Πάσχα, υποστήριξε πως όσο τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και οι ΜΕΘ γεμάτες, δύσκολα θα επιτραπούν. «Χρειάζεται υπομονή και αυτοσυγκράτηση το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι, με άνοιγμα του τουρισμού και των μετακινήσεων.»

Ακούστε την

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου