Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Γ. ΓΙΟΓΙΟΣ "Κανένας δεν μπορεί να πει στους πολίτες του Ληλάντιου, ότι είναι ασφαλείς στα σπίτια τους, αυτή τη στιγμή!!" (ακούστε)

Τίποτα καινούργιο δεν είχε να παρουσιάσει η Δημοτική Αρχή σ’ όσους συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη για τους πληγέντες της θεομηνίας στο Ληλάντιο. 

 

Αντίθετα αντάλλαξαν συγχαρητήρια μεταξύ τους, χωρίς να αναλογιστούν τους δύο νεκρούς που άφησε πίσω της η καταστροφή στην περιοχή.

«Καμία δημοτική αρχή και δημοτικός σύμβουλος, δεν μπορεί να πει στους πολίτες του Ληλάντιου, ότι είναι ασφαλείς στα σπίτια τους, αυτή τη στιγμή. Προέχουν τα έργα μέσα στο ποτάμι, η μελέτη οριοθέτησής του και μετά οι αποκαταστάσεις, στις οποίες προχωρά ο Δήμος. Δαπανώνται χρήματα που θα τα πάρει το ποτάμι, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα υπάρξουν απαλλοτριώσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Γιογιός ο οποίος συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη και μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ο κ.Γιογιός τόνισε πως δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες στη Δήμαρχο, η οποία επανέλαβε τις αρχικές εξαγγελίες.

«Είναι ευθύνη του Δήμου να διεκδικήσει αποζημιώσεις και για τη δεύτερη κατοικία. Θα έπρεπε να το πράξει από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς ακούσαμε και πάλι τα ίδια.»

Επιπλέον ο Δημοτικός Σύμβουλος αναφορικά με το ερώτημα «αν η θαλάσσια περιοχή είναι κατάλληλη για κολύμβηση το καλοκαίρι», υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει καθαριστεί σε βάθος από τα φερτά υλικά που κατέβασε ο Λήλας, ενώ έχουν μείνει και αυτοκίνητα βυθισμένα…

Ακούστε τον 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου