Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΜΠΟΥΡΤΖΙ "Αγανάκτηση για την κατάσταση του οδικού δικτύου και του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής!" (ακούστε)


Εγκατάλειψη αισθάνονται οι κάτοικοι στο Μπούρτζι, που βλέπουν τα προβλήματα της περιοχής τους να μην επιλύονται αντίθετα να γίνονται μικροπαρεμβάσεις που εξυπηρετούν τους… λίγους.


Αυτό καταγγέλλει ο Χρήστος, κάτοικος του Αγ.Νικολάου, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου εκφράζοντας την αγανάκτηση για την κατάσταση του οδικού δικτύου και δη του κεντρικού δρόμου από Λάμψακο προς Μπούρτζι, καθώς και του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Το μόνο που εισπράττουν στις οχλήσεις προς τους αρμοδίους, είναι υποσχέσεις, οι οποίες δεν υλοποιούνται. Αντίθετα βλέπουν έργα, που δεν έχουν λόγο… ύπαρξης, όπως ένα πεζοδρόμιο στην κεντρική οδό, μήκους περίπου 150 μέτρων, το οποίο κανείς δεν χρησιμοποιεί και κανέναν δεν εξυπηρετεί επί της ουσίας. Αντίθετα, η κατασκευή του δημιούργησε πρόβλημα στην πρόσβαση των αγροτικών οχημάτων στα χωράφια, με αποτέλεσμα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, να επανέλθουν τα συνεργεία για διορθωτικές εργασίες, ώστε να ανακατασκευαστεί σε σημεία του, ελευθερώνοντας εισόδους!

Σχετικά με το Δημοτικό Σχολείο, στις φωτογραφίες φαίνεται η παλαιότητα της περίφραξης και τα κάγκελα, που έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση.

«Είμαστε ξεχασμένοι από τον θεό. Αισθανόμαστε την απόλυτη εγκατάλειψη κι ας ανήκουμε σε έναν μεγάλο Δήμο. Φαίνεται πως το ενδιαφέρον των αρμοδίων εξαντλείται μόνο σε έργα και παρεμβάσεις στο κέντρο της Χαλκίδας. Όπου δηλαδή, θα ικανοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός εν δυνάμει ψηφοφόρων…», δήλωσε ο κ.Χρήστος.

Να σημειωθεί, ότι την Τρίτη ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, η χρηματοδότηση για να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση και τοιχία αντιστήριξης σε τμήμα 350 μ. επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου

Ακούστε τον κάτοικο της περιοχής, Χρήστο.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου